Дженифър Лопес ще опита традиционни български ястия
Дженифър Лопес ще опита традиционни български ястия / снимка: Reuters, архив

Дженифър Лопес ще опита традиционни български ястия, придружени със свежи плодове и зеленчуци. Звездата държи в хранителния й режим, докато е в България, да присъства млечно телешко. Тя ще има концерт у нас след десет дни в столичната зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите.

Същевременно обаче Лопес не се отказва и от морските деликатеси и пилешкото. Певицата настоява и екипът й да има здравословно меню, в което основен акцент са салатите и нискомаслените млечни продукти, като не са пропуснати и специалитетите от местната кухня, предава БТА.

Дженифър Лопес държи много и на минералната вода. Стекове с вода ще я очакват в съблекалнята за участието й на 18 ноември. Самото помещение ще бъде преобразено в бяла приказка. Джей Ло посочва, че всичко в бейкстейджа трябва да е снежно. Две дузини бели рози, бели свещи, бяла мека мебел и завеси. Единственият цветен акцент в сценичните покои на певицата ще бъде плетена маса от ратан.

Звездата ще отседне в президентски апартамент, в който преливат златните нюанси, към които Джей Ло неведнъж е показвала, че има афинитет. Огромното помещение разполага с две спални, просторна баня и перфектна гледка към идеалния център на София.