Латината Дженифър Лопес от край време е определяна като една от най-претенциозните мадами в Холивуд.

Въпреки че като съдия в шоуто American Idol демонстрира един доста по-различен характер – на състрадателна и мила жена, медиите в Щатите не пропускат да публикуват изцепките й на своите страници.

Според информация в американски таблоид Дженифър Лопес се проявила като примадона по време на прослушванията за музикалното риалити във Вегас. Екипът на хотела, в който била настанена заедно с децата си, със сигурност ще запомни гостуването й, тъй като в рамките на един час тя успяла да ги побърка, докато чакала в стаята да й доставят... специални легла, на които да спят двете й деца.

„Пет минути след пристигането си Дженифър изпрати своя асистент с нареждане да й донесат две легла за 3-годишните й близнаци Макс и Ема. Веднага бяха изпратени хора, които да купят мебелите и това беше ясно обяснено на Лопес. Тя обаче се обади над 20 пъти за един час на рецепцията с един и същи въпрос – къде са й леглата”, обяснил човек от хотела.

„Всяко следващо обаждане беше по-яростно, тъй като леглата не бяха готови. Това обаче е задължение на продуцентите й, а не на хората от хотела. Не спря да се държи като същинска примадона”, допълнил още мъжът.

След като леглата й били доставени, вниманието на Дженифър Лопес се насочило към гардероба. „Доставихме й 12 закачалки, където да й стоят тоалетите, освен това тя си поръча още 20 огледала и тонове лампи, които да помогнат на гримьорите й. Сигурно около нея имаше 50 човека, които се занимаваха с грима, прическата и гардероба й. Смешното е, че от всички дрехи, които беше донесла, облече само два по време на двудневните снимки”, казал още човекът от хотела.

Източник: bliasak.bg