.

Дженифър Лопес даде интервю за българските си почитатели

Дженифър Лопес даде интервю за българските си почитатели
Снимка: Reuters

На 18 ноември (неделя) Дженифър Лопес ще зарадва българските си фенове с грандзиозно шоу. Броени дни преди концерта й, Dnes.bg направи интервю с певицата. Вижте какво ни очаква на 18-и ноември и какво знае Дженифър Лопес за страната ни:

 

Идвате в България за първи път. Какво знаете за нашата страна и как си ни представяте?

За съжаление не съм наясно с почти нищо за страната ви, освен че е близо до Гърция, което означава, че трябва да има и топло време, нали? Очаквам и гореща, красива публика. Времето ще покаже дали съм права.

 

Когато започвахте кариерата си, сте споделяли, че Мадона е една от любимите ви звезди. Знаете ли, че наскоро тя бе у нас?

Мадона все още е вдъхновение за мен. Била е и ще остане такава. Тя е артист – в най-пълния смисъл на думата. Не съм изненадана, че е имала концерт у вас. Все пак моята музика носи различно настроение. Има хип-хоп и латино.

 

Какво ни очаква на 18-и ноември?

Надявам се взрив. Шоуто наистина е мощно и цветно. Известна съм с това, че танцувам много. Така че публиката може да се приготви за една нощ, в която ще ги накарам да „потанцуват отново“ (бел. ред. турнето на Джей Ло се казва "Dance again").

 

Какво мислите – човек ражда ли се с талант или може да се научи на него?

Талантът е нещо, с което човек се ражда. Но той се проявява по различен начин. Някои хора имат успехи с математиката и науката, други с писането. Това е строго индивидуално. Важното е човек да може сам да усети къде е силата му. Бог има своя начин да ни помага да се преоткрием, важното е да вярваме в себе си и да работим здраво над това, което имаме и да го развиваме.

 

На какво учите децата си? Какви са техните таланти?

О, тези двамата наистина са талантите в семейството ми и това ме прави много щастлива. Те са най-сладкото нещо в света за мен. Просто се надявам да ги науча как да са добри човешки същества. Не ги насочвам. Не съм от тези амбициозни майки, които знаят какви трябва да станат децата им. В каквато и посока да тръгнат ще ги подкрепя на 100 процента.

 

Вие сте певица, гореща танцьорка, а същевременно не спирате да се снимате и в киното – кое от тези три неща е най-близо да вашата природа?

Неведнъж са ми задавали този въпрос, но никога нямам отговор за него. Значителна част от живота ми е преминала под сянката на музиката. Киното пък е това, което ме накара да се чувствам комфортно в собствената си кожа и това, което ми донесе успех. Така че защо да избирам, ако не ми се налага?

 

Гледали сме ви в "Селена", в „Обратен завой“, „Ангелски очи“, „Ще танцуваме ли“, „Свекървище“... все по-романтични са ролите ви с времето.

Винаги съм била безнадеждна романтичка. Винаги! Това е част от природата ми. Вярвам, че романтиката и истинската любов могат да направят човек изключително силна личност. Любовта е много по-мощна от всякакви пари и слава.

 

Как подбирате професионалните си ангажименти?

Доверявам се на вътрешния си глас. Той никога не ме предава. Някои хора го наричат суеверие, други – интуиция. Аз просто като всяка жена имам куража да си се доверя. И ако повярвам, че един проект е добър за мен, аз го приемам.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
notlike
преди 11 години
3
10
!
Отговори
Джей Ло е завършена артистка, много се радвам, че ще бъде в България :)
Страница 1 от 1